Hemma igen

Det var lite motigt att packa ihop och lämna soliga Marbella som har bjudit på 20-22° de senaste dagarna. Med färg på skinnet och ro i sinnet känns det i alla fall som att stressnivåerna har sjunkit ner till en behaglig nivå igen efter att ha legat ganska högt en period.
Jag och dottern har gjort ett klädrace i Kista idag, och jag tror Lindex där fick klappa igen efter våran räd. ALLT hon provade idag var snyggt på och satt perfekt. Jag menar, sånt liksom händer bara inte. Så jag sprang till provhytten med fler och fler plagg ”den här då…” och ”den här står det väl Sofia på?”.
Jag vet ju ganska väl vid det här laget vad hon gillar. Det blev många nya toppar och jeans, men så var det också ett bra tag sedan vi handlade kläder åt henne senast. Nu har hon kläder så hon klarar sig en bra bit in på hösten 🙂

Share:

There are 6 comments on Hemma igen

  • Det fanns en tid då du skrev roliga babbel. Detta är inte ett sådant. En gissning är att du är sponsrad av Lindex i Kista och att dottern nu skall springa runt som deras klädesmodell hela sommaren. Något annat finns inte att utläsa av ett sådant här inlägg. Hoppas du fick bra betalt på kuppen.

  • Nej, inte ett öre har jag fått av Lindex. Jag gör reklam spontant och utan baktankar.

  • Äh va inte så negativ Mia, om en bloggare handlar på lindex så måste det ju skrivas :PKänner folk som skriver spaltmeter om äcklig choklad (98% kakao)

  • …och måste allt levereras på ett roligt sätt jämt? Personligen tycker jag det är rätt roande att läsa om folks vardag emmellanåt utan att alltid behöva vika mig dubbel över en giftig punchline (samtidigt som jag håller med Therese om att man ju bör ha nån form av variation).Visst Babben, har dottern en åh-va-allt-är-snyggt-och-dessutom-sitter-perfekt-också-dag är det bara att öppna plånboken…man önskar man själv hade såna dagar lite oftare. Hoppas också lugnet har letat sig in en bit på djupet så du kan känna ro en lååång tid framöver!

  • magazinet i hablingbo on

    Hej Babben vi är ett året runt öooen restaurag med hotellVårt mål är att descentralisera Visbykulturen .Det låter högtravande och det är inte vår stil.Ta gärna kontakt med oss Claes Edman 0708-849849.Hppas att bli ett musik och en öppen scen för alla som har något att säga.Ring så får du onfo om det vi vill

  • Jag vill också ha nån som tar mej till Kista galleria två ggr/år och hjälper mej hitta massa perfekta kläder.Jag är eventuellt ledig helgen vecka 15, kan du då? Måste bara se efter om jag hittar lite undangömda pengar nånstans först.

Leave a Reply