Gott Nytt År!

Nu yrar snön i luften här utanför och det artar sig till ett kommande trafikkaos framåt kvällen.
Sammanfattningsvis har det här året innehållit precis allt vad gäller toppar och dalar för min personliga del.
Jag är otroligt stolt över att bli vad till årets nöjesperson i AB idag. Jag vill dock ge massor av cred till mina medarbetare i Babben&Co varit så otroligt skickliga och hängivna.
Skämtet om bonden Fredrik engagerade många. Jag ringde upp honom när det stormade som värst för att kolla läget, och han försäkrade att han inte tagit illa vid sig. Det var det viktigaste för mig.

Nu ser jag verkligen fram emot vårens spelningar, bl a med Mitella i Umeå i januari, med Adde och Lennie i februari/mars och på Norra Brunn under hela våren.
Avslutningsvis vill jag önska alla här ett Gott Nytt År, tack för att ni finns, engagerar er och inspirerar!

Share:

There are 11 comments on Gott Nytt År!

 • fortsatt lycka till – härligt med komiker som du som är verkligt roliga dvs. som har snabba, underfundiga och fyndiga skämt …själv född gotlänska upplever jag ibland att det finns en s.k. gotländsk humor…..nyttig för resten av befolkningen att ta del av.GOTT NYTT år på dig

 • Jag önskar dig allt gott under 2008 och framåt. Ser fram emot dina skämt under år 2008 då vi delar samma humor. Detta gör att jag ofta får skrattkramp när jag ser dig …….men den ”pinan” står jag ut med även i fortstättning. Ta hand om dig och fortsätt med att sprida skrattflingor på himlen!Britta

 • Jag blir glad när jag läste om dig i AB,håller på att kämpa mig tillbaks efter en utbrändhet och det är underbart att läsa om folk som blir helt återställda igen.Jag vill gärna ha tillbaka min hjärna som inte är som den brukar vara efter den stora smällen.Men du ingav mig hopp om en framtid igen.Kör hårt och må så gott kram Mia

 • Kära Karin Viola Barbro Larsson!Gratulerar att du har blivit nr 1 som nöjespersonlighet. Jag har en fråga jag har tänkt på länge och det kanske är så att nån har frågat här men jag har inte kollat.Alla dessa handväskor brevid din stol, är det dina privata eller är det bara rekvisita???Jag tillönskar dig också ett Gott nytt 2008!/Elisabeth

 • Tack för roliga stunder under åren, du är ju så himla ”på gränsen”, precis när det ska bli pinsamt så vänder du. Aldrig att du går över gränsen eller slår under bältet. Det kallar jag KONST. Jag tror att vi,trots min ålder, ska ses på Norra Brunn. ”Mormor”

 • Det är samma handväska, och det är min privata. Sedan har vi sytt fodral till den som matchar mina slipsar!

 • Grattis till Aftonbladets utmärkelse Årets nöjesprofil 2007.Jättekul och välförtjänt. Önskar dig ett Gott Nytt År 2008!

 • Håller på med korsord iSvd:Turnénamn för X,letar och letar?Gott Nytt År Babben, du är bäst.

 • Hur många bokstäver? Och vilka har du??

 • Tack för allt du givit mej genom åren!Många goda skratt och mycket glädje!Jag ser fram emot ännu mer under 2008!Gott Nytt År!!! 🙂 *Kram*

 • Hej Babben, vill bara uttrycka min stora uppskattning över det du gör, jag tycker du är mästerlig i de program som nu gått av stapeln i svt! Du är en skicklig intervjuare o lyckas på ett förnämligt sätt få intervjupersonerna at tala om saker och sig själva som inte många har förmåga till. Du är en härlig person med en stark utstrålning av värme o humor! Hoppas våren blir lika framgångsrik för din del, kanske vi ses på Norra Brunn! Gott Nytt År, Cecilia

Leave a Reply