Golvet är borta!

Idag blev jag lite lätt stressad när jag insåg att golvet var borttaget i lägenheten, och att golvläggaren skulle lägga det nya på måndag – men då är själva parketten slut hos leverantör.
Efter ett otal besök i byggvaruaffärer hittade jag ett annat golv som gick att få fram från Småland (heja Småland!!!) på två dar så det ordnade sig.
Dags att rensa upp i garderober och bråte i källaren resten av juli så så mycket som möjligt är gjort innan flyttlasset går.
Förutom blocket.se och tradera vill jag rekommendera bortskankes.se där du kan annonsera ut saker som är ok fortfarande så någon annan kan ta över dem gratis. Lysande idé! Man v i l l ju inte slänga grejer egentligen.
Jag kommer att få ett stort överskott på saker som uddamöbler, tavlor och bra och ha-saker i källaren.

Share:

There are 6 comments on Golvet är borta!

  • Inget ek köksbord över? *S*Lycka till med flytten och trevlig sommar!

  • Tur att det ordnade sig med golvet,Själv körde vi 1:a lasset kartonger till nya huset i går kväll.Senare idag ska det köras…pust…allt nere i vårt storaförråd…pust!Har lite svårt att kasta prylar/möbler sådärför mina pustningar! 🙂 Bra och ha saker i all ära…menibland undrar man vad man släpar på…Ha en bra lördag, själv ska jag ut och lasta kartonger ochsvettas i regnet 😉 / A

  • Inget i ek men ett fantastiskt köksbord från 70-talet i grönbetsat trä – kan vara ek när jag tänker efter. Det och furustolarna kommer jag att göra mig av med.

  • Aj då, grönt passar inte in hos oss. Men tack för att du svarade. Ha det gott!

  • Du vet väl vad jag samlar på. Nu har jag ju ett jobb med lönså nu hårdbevakar jag tradera. 😉

  • Skicka en bil så kan du öppna Babbenmuseum på Schlätta!

Leave a Reply