Det närmar sig!

Well, i morgon smäller det! Guldmaskgalan går av stapeln på Berns och vi är som sagt nominerade i fem kategorier. Jag hoppas att vi ska vinna åtminstone någon av dem.
Strålande sol här i Solna idag, men jag ska inomhus och spela teater. Vi har lagt in extraföreställningar vissa söndagar eftersom det är så stort tryck på försäljningen. Idag är fösta söndan vi kör. Ska bli intressant och se om det är annorlunda energi mot matinén på lördan då det ofta känns som om publiken är lite på g. De ska ofta ut och äta på restaurang eller gå vidare på annat sätt efteråt. Så är det nog inte idag i lika hög utsträckning.
Just nu tar Babben&Co allt mer plats i mitt schema eftersom vi ska börja sända efter Melodifestivalen. Igår fick jag jaga runt efter kläder till trailerinspelningen på tisdag. Till slut fick jag tag på det jag behövde. I Sumpan som vanligt…

Share:

There are 2 comments on Det närmar sig!

  • Jag håller tummarna för att ni vinner alla fem! Grått gråttgrått här i Mariestad idag, men jag ska ut och fotografera,som vanligt. Verkligen jättekul att Babben&co äntligenkommer tillbaka! Jag hoppas att jag kan åka dit och varapublik.

  • Härliga nyheter, skall bli skoj att du kör igång med Babben & Co igen !

Leave a Reply