Det finns hopp om ungdomen!

Igår susade jag runt på stan för att handla skor till min falsksjungande operadam. När jag var klar hade jag bara en liten stund på mig innan min sånglektion började och jag befann mig på Kungsgatan ungefär lika långt från tunnelbanan åt båda hållen.
Försökte länge att vinka in en taxi men även de med lysande skylt for förbi. Det föll ett iskallt regn i mitt hår och dessutom stod det en stor lastbil mitt i gatan som tvingade mig att stå ännu längre ut i gloppet och bli nedstänkt.
När den äntligen körde iväg vevade killen på min sida ner rutan och sa:
-Vart ska du?
-Odenplan. Vart ska ni?
-Vi har ärenden över hela stan, vi kan köra dig dit!
Bara att hoppa upp i förarhytten med skokassar och allt och bli kört ända till porten på Intiman. Två unga grabbar var det och de var på ett strålande humör. Innan vi skildes åt tog jag mobilnumret till den ena och lovade dem fribiljetter till vårens föreställning.
Vilka änglar va!!!

Share:

There are 7 comments on Det finns hopp om ungdomen!

  • MEN va KUL! 🙂 Sådant blir man ju riktigt glad av! 🙂 Det finns hopp! 🙂

  • Annica Gustavsson on

    Jag har ju varken bil eller körkort så därför åker jag mycket buss och jag har märkt att chaufförerna känner igen en. Så gjorde jag mig beredd för att hoppa på bussen… Ska stämpla mitt kort och chauffören håller handen för! ”Får jag inte stämpla?” ”Du brukar väl inte åka med den här bussen! Brukar inte du åka med 515?” ”Jo, vilken är det här då?” ”503” ”Ojdå! Tack!”. Så jag hoppade kvickt av. Precis då kommer 515. Tycker jag var snällt gjort och gjorde mig riktigt glad!

  • Visst är det mycket roligare när folk är glada och trevliga!

  • …du skulle köpt en trisslott…”plötsligt händer det.. ” 🙂

  • Ja shit – tänkte inte på det…

  • Och de snälla killarna fick en kul story att berätta också, med skrytvärde! 😉

  • Är god vän med en av de två ”snälla killarna” De har sparat upplagan av expressen som detta stod med i! Det har mycket högt skrytvärde! 😀

Leave a Reply