Dag på Söder

Hade möte med min agent idag och vi gick igenom en hel dagordning med frågor och la upp strategier inför framtiden. Vi satt i lugn och ro i en vrå av foajen på hotell Rival och gick sen och käkade på samma ställes café.
När jag kom in på damtoan låg det en stor plånbok i ljust krokodilpräglat skinn/skinnimitation uppe på klädkroken. Ingrid hette hon som ägde den och jag konstaterade snabbt att hon hade hela sitt liv i den där börsen. Jag lämnade in den i kassan och hoppas att hon förstår var hon blev av med den. Usch, hata hata hata att bli av med plånboken, även om det är man själv som glömt den nånstans.
Efter det gick jag en liten konstrunda på Hornsgatspuckeln och tror ni inte jag lyckades komma därifrån med en tavla. Livsfarligt. Mina väggar räcker inte till – jag har öppen planlösning för fanken.
Promenerade runt lite i Gamla stan och Slussenområdet, åkte hiss och fikade på Mosebacke Torg där jag stötte ihop med kollega Batra. De repar för fullt. Jag är inte avundsjuk. De där sista veckorna på en show har man ingen susning om vad som är bra och dåligt eller hur man ska få ihop det. Men det får man för det mesta som tur är.
Nu är jag så sabla trött att jag går och lägger mig fast klockan bara är midnatt – helt out of caracter för min del…

Share:

Leave a Reply