Bättre sent än aldrig…

Så har då äntligen jag tagit mig igenom de sista hindren och börjat köpa musik ute på nätet. Det var lite småstrul och registrerande innan jag fick börja, men jag har varit så sugen på ”One” med U2 och Mary J Blige så det blev moroten att fixa det.
Om ni inte gjort mitt test ”Hur mycket labrador är du?” så klicka över till nyhetssidan och bekänn dina mörka sidor 😉

Share:

There are 7 comments on Bättre sent än aldrig…

  • 17 poäng. Neeej fy, jag blev en golden….. Tråkmesigasterasen som finns! Jag ville ju bli en bullterrier…. Gjordenåt liknande test i AB förut, då blev jag en bulldog, detvar inte heller helt fel. Men golden… =/ (Nu får jag välalla golden-ägare på mig men det struntar jag i. Smaken ärdelad. =) )

  • 😉 Fick ihop till 14 sköna poäng…Mopskategorin…hmm…inget ont om dem, MEN ! 🙂 🙂

  • Ann – mopsar är ju sköna typer! =)

  • Jag blev också en golden, men jag vill inte ha på pälsen för det….

  • Här har ni en mops !

  • Visst Ellinor, Mopsar är sköna typer…håller med, fast jagser mig själv som mer ”storvuxen långhårig ras” …hihi…har väl halva mitt liv varit omringad mer eller mindre avjust Mopsar, (släkten/uppfödare) :)Hoppas ni alla njuter av sommar värmen som innfunnit sig ochtill Babben och Labbarna…kram på er!

  • 22 p och en golden. Då kan man ju tänka sig att jag valträtt sort eftersom jag har just en nej två goldrar. Menvärre dynghundar finns inte. Det fullkomligt älskar att badaoch rullar sig i allt äckligt de kommer åt. Det senaste somgjorde mig äckelmagad var en hög med rutten fisk.. Hur nunån människa kunde komma på ideen att dumpa det i skogen,men så var det. Men de är snälla och vänliga hundar. Och jaggillar dem stort även om jag faktiskt bestämt mig för attdet här är de två sista hundarna överhuvud taget. (tror jag)Men man får inte vara pedant, för de fäller konstant.

Leave a Reply