Bästa på länge

Var och kollade på Henrik Dorsin igår kväll och det var det bästa jag sett på länge. Egensinniga brillianta texter framförda med stor spelglädje och entusiasm.
Pratade så sent som för några dagar sedan med någon om bristen på arvtagare till Povel och Hasse&Tage, men här har vi en, sanna mina ord.
Om ni inte sett ”Godkänd kvalitetsunderhållning” med Henrik och får chansen så ta den! Bästa jag sett sedan ”Svea Hund” med H&T!

Share:

There are 3 comments on Bästa på länge

  • Oj, i mina ögon den största komplimang man kan få är att blijämförd med Hasse och Tage. Hoppas Dorsin bugar och tackar!

  • Se där, se där ;=) Hon gillar ”Fester” i Familjen Adams…hehe.Han är för skön den killen!Såg honom på en inspelning av Extra Extra (faktiskt första gången jag såg honom över huvud taget) och han kan sin sak!Samtidigt ser han så kul ut på samma gång ;=)Fast jag tycker nog att du ska ge dig själv lite kred oxå, för du är riktigt j-vla skojsig du med!!You go girlie!!

  • Ja han tillhör mina absoluta favoriter!! jag gillarinteligenthumor och har utstrålar kvickhet och att han harngt innanför pannbenet! Kul! Ung lika rolig som du! 😀

Leave a Reply