Apropå åka tåg…

Så att jag skrev för några dar sen att jag laddat upp för en tågresa. Tror ni inte jag lyckas missa tåget med ca 20 sekunder på morgonen! Det var trafikstockning hela vägen in till stan vilket lärde mig att jag måste beställa taxi mycket tidigare om jag ska åka vid den tiden.
Det var för långt hopp till nästa tåg och flyg funkade inte heller, så det var bara att kasta sig hem, fylla på olja på bilen och åka E4:an ner till Jönköping istället. Jag hann ner till 13.00 i alla fall och allt var frid och fröjd.
På hemvägen passerade jag en rolig banderoll (Det är nån humoristisk människa som bor utanför Norrköping som brukar ha kul meddelanden på vänster sida om man kommer söderifrån.) Den här gången stod det med stora bokstäver: TA BORT ALLA SKRÄPIGA SKYLTAR LÄNGS VÄGEN!
Väldigt kul, faktiskt.

Share:

There are 3 comments on Apropå åka tåg…

  • Mannen bakom skyltarna har kommit in i kommunfullmäktige i Norrköping, tror det var för centern… Den roligaste jag har sett var en för rätt många år sen när Sveriges ekonomi ansågs riktigt risig, då stod det: SNÄLLA NORGE, INVADERA SVERIGE!! Hihi!

  • Vi åkte förbi där i våras när det stod:”Kommer KU någonsin att hitta den ansvarige för tsunamin?”Min son – då 9 år kläckte då ur sig:- Det måste ju vara Vattenverket!

  • Barn har ofta den uppenbara lösningen.

Leave a Reply