Anlägg moteld nu!

Sorry, om du som läser det här jobbar med telefonförsäljning, men det är faktiskt ganska odrägligt i längden att lägga tid på upp till 10 samtal om dan med energiska sådana.
Som ni andra säkert vet så sitter ju telefonförsäljare med manus som de följer. Nu har nån som också tycker det här är jobbigt gjorde en egen sådan mall för att vända samtalet till den uppringdes fördel.
Jag kan inte undanhålla er – det går att skriva ut som en pdf i A4format längst ned och ha redo vid telefonen, hehe…
Mot-manus

Share:

There are 9 comments on Anlägg moteld nu!

 • Men gud så roligt!Jobbade med tfnförsäljning för 7 år sedan och jag lovar, hade jag fått det där i örat hade jag lagt på luren.Ångest!

 • Ha ha ha. Guuud vad bra. Det här ska jag absolut använda!

 • Mycket bra! Jag retar mig verkligen på dessa fridstörare. Jag brukar ibland när jag är på ”bra” humör, be dem om deras privata hemtelefonnummer och be att få ringa upp när de slutat jobbet… Förvirringen brukar bli total, och det slutar oftast med att jag känner mig taskig…*suck*

 • skitkul! Men om du ändå tröttnar rekommenderar jag nix, det funkade jättebra för mig i alla fall.http://www.nix.nu/

 • Skrattar! Den är är så rolig. Vi ringde NIX och så slutade dom ringa oss.

 • Jag har upptäckt att jag nog värderar min tid högt för jag har lärt mig att helt enkelt säga nej och tack och hej till dessa telefonterrorister. Men den där manualen är grymt bra, fast tar också upp ens tid, jag vägrar att låta telefonförsäljare stjäla av min tid!

 • Visst är nix att rekommendera, det tar några veckor, men nu är det bara marknadsundersökare som ringer… Fast det gör inte så mycket, tycker sånt är lite kul! Och så slipper man lätta på plånboken också! Ha det gott!

 • Elin i Björken on

  Asch då att jag redan anmält mig till Nix, nu får jag kanske inte någon användning av formuläret. Tack ändå för tipset!

 • Jag tycker inte man ska vara elak mot teleförsäljarna. Deflesta är desperata, har tagit jobbet som en slags sistautväg, och tycker inte alls det är roligt att ringa ochstöra folk. Det är otroligt psykiskt knäckande att bliotrevligt bemött i den situationen. Säg nej, vänligt menbestämt, och lägg på luren istället.

Leave a Reply