Alltid är det nån…

Har fått hem mina älskade hundar från husse idag, och tror ni inte att min älskling Socker också har strul med magen. Precis när mitt börjar gå över står hon och gmäller vid dörren, vilket hon aldrig gör annars, så man får springa ut fort som sjutton. Grannarna får ursäkta, men det som kommer ut är inte tag-bart med påse, bara att lämna och låta det sila ner i jorden i stället.

Tårtan är frisk och kry som vanligt däremot, och visade ovanligt mycket uppskattning när vi sågs igen. Hon är annars ingen hund som direkt går att läsa känslor hos, hon ligger ganska lågt generellt i våran familjeflock. Tills hon rymmer! Då blir det liv i luckan.

Håller på och packar så smått för att åka ner till Gotland. Lite småpyssel på fädernegården, några offentliga framträdanden nästa vecka; blir intervjuad av Margareta Garoe i Östergarns bygdegård på tisdag och ska sjunga och köra stand up tillsammans med Evert Jansson, Andreas Nilsson och ett ny ståupp-tjej som heter Malin Appeltofft på torsdag. Mikael Carlsons band kompar och vi börjar 19.00 i Gandarve änge. Kör vägen som går genom Dalhem så ser ni skyltarna. Vi samlar in pengar till bygdegården som har renoverat sönder sin ekonomi.

Fika etc finns, men ta med egna brasse-stolar!

Share:

There are 5 comments on Alltid är det nån…

 • Nämen stackars lilla Socker! Hon har väl ätit nåt dumt förstås…

  Glöm inte att ta med brevet när du åker till ön!

 • Det är med, och jag ska försöka lägga det med saker jag packar upp med en gång!

 • Hej Babben!
  Tack för härliga timmar i Gandarve. Jag och familjen stortrivdes. Du bjuder på Dig själv i dubbel bemärkelse. Hoppas på en nästa gång med lika fint väder som det var igår.
  Ha en fortsatt skön sommar/Ann-Marie

 • Tusen tack för ditt sommarprogram, du är en fantastisk människa som vågar dela med dig av ditt liv och dina tankar på detta sätt! Känner igen mig i mycket. tack

 • Hej Babben. Har nu läst din bok och jag är mycket imponerad av dig. Känner igen mig i en del saker som att aldrig gå och lägga sig i tid så man är pigg och orkar jobba. Sedan önskar jag att fått lifta med dig, jag älskade att resa på det sättet enkelt man vet inte var man hamnar och vem man möter. Jag har tågluffat 3 gånger på 80 talet, jag är några år yngre än du, men det är bland det bästa semestrarna jag haft. Nu drömmer jag om att åka på safari i Afrika som blir mitt nästa dröm mål. Det känns bra att du stakar ut vägen åt mig. Ha en forsatt bra sommar och lycka till. Lena

Leave a Reply