Aaaah – hemma igen!

Det är roligt att åka bort men nästan alltid ännu trevligare att komma hem.

Ni som följer mig på facebook vet redan att jag har varit i Kenya i 3,5 veckor och att resan innehållit både tv-inspelningar för det statliga kenyanska KBC, där jag gästspelat i en sitcom som heter Vioja Mahakamani, safaris till Tsavo East + West och Masai Mara samt inte minst magsjuka… Inget konstigt med det, jag hade strul med magen även förra resan till Östafrika för två år sedan, även om jag kanske inte blev sängbunden på samma sätt då.

Men nu är jag hemma, min mage är lite gladare (och mindre!) och tvättmaskinen går för högtryck andra dagen i rad. Jag har fortfarande semester, och idag blir det en skön blandning av att gå på stan (Sumpan) med dottern och leta rätt på några saker (hon behöver en klänning till ett stundande bröllop – dock inte hemmes…) och att sitta hemma och förbereda några saker framöver (bl a ett gig i min gamla hemsocken Dalhem den 4:e aug) och inte minst den kommande nypremiären av Humoristiskt Initiativ i oktober. Jag kommer att byta ut en hel del av materialet så den blir uppdaterad, och om jag börjar nu hinner jag skriva i lugn och ro de kommande månaderna.

Vädret är gråmulet, men jag klagar inte, har för en gångs skull lyckats få lite sol på mig i Kenya och är ovanligt brun (mot normala – likblek!) Hoppas ni har det bra i sommarsverige och berätta gärna var ni befinner er!

Share:

There are 2 comments on Aaaah – hemma igen!

  • Hej Barbro! 🙂
    Vad spännande med inspelningen 🙂 Jag ska flytta till London nu i Augusti och jag måste säga att din bok har verkligen inspirerat mig och hjälpt mig att våga fara. Tack så mycket för det. Jag kommer från älvsbyn i Norrbotten och vi har haft det väldigt varmt! 🙂
    Ha det så bra!

  • En annan har ju jobbat hela sommaren, så är det när man är egenföretagare! men det vet du ju allt om, hehe 😉
    Undrar, ”går” det att åka till Gotland när det INTE är högsesong? Jag menar, går det att få sig en bit mat 8inte korv med bröd, typ), finns det något att se/göra tex mot slutet på oktober?
    Vill så gärna till Gotland, men under högsesongen/sommaren måste jag ju jobba, så vad gör man? Ger upp hoppet? 😐

Leave a Reply