2 x stan

Var hos tandläkaren i morse -hade fasat lite för det – men fick beröm för att det mesta var i perfekt skick. Jag är ingen vän av tandtråd och tandhygienister (en häxa i Göteborgstrakten förstörde mig för alltid tror jag) men använder tandstickor efter varje måltid som innehåller kött.
Efter en trevlig lunch på Elverket hade jag sånglektion med min sångfröken Eva Serning och sen gjorde jag ett snabbt besök hemma i förorten innan det var dags att åka på möte med Stadsbrudarna.
Vi har möten en gång i månaden, ofta på dagar jag spelar, så det var kul att kunna vara med. Vi är en illuster samling.
Ikväll var Alexandra Charles enögda hund Pricken med, Anitha Bondestam som är ordförande fick rusa iväg till en vernissage där hon deltog, strax efter gick kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth hem för att förbereda presskonferensen i morgon som behandlar kulturutredningen och på slutet cyklade Kerstin Sandels iväg balanserande en doggie bag med mat från buffén till maken Henning Sjöström.

Share:

There are 4 comments on 2 x stan

  • Usch… tandläkaren… ska dit imorgon o laga ett hål… no fun!Men det låter som en trevlig skara människor! 🙂 Själv bakar jag högt o lågt iför födelsedagskalas på lördag… 🙂

  • Ska det fyllas 30?

  • nej det har det redan gjorts! 🙂 Nej det är min lillebror som fyller 24… o han älskar kakor o bullar… han lever typ på det OCH har kroppsbyggnad som en sparris…

  • Du, vad glad jag blev när du skrev att Jeff Dunham kommer till Sverige! Älskar honom, Peanut och Walter. Han är helt suverän!!!

Leave a Reply