Vilken start på VM!

Härligt att se hur tjejerna kämpade i sin första match mot Chile och i slutet av andra halvlek efter regn, avbrott och elände fick överlista den duktiga chilenska målvakten inte bara en utan två gånger.  Känns som en kanonstart på VM-äventyret. Väldigt glad för landslagets skull. Skönt med damsidan också att det är nästan obefintligt med filmningar och tjafs.

Jag blev sittande framför tv:n lite till, ville se upplösningen av Biggest Loser som jag följt lite till och från under säsongen. Måste beundra deltagarnas pannben och känner mig inspirerad. Jag skulle ha cyklat ett lopp på Gotland i slutet av maj men blev sjuk och fick skrota dom planerna. Sen har det tagit några veckor att bli pigg igen men idag hoppade jag upp på motionscykeln och avverkade en dryg mil av ICA-klassikern. Det är Vätternrundan-momentet just nu men i min egen takt. Jag har tre månaders på mig att cykla trettio mil och om inget oförutsett händer ska jag kunna hinna det i lugn och ro.

Bokade en tid i gymmet redan i morgon för nästa pass, utevädrat känns lite lynnigt just nu. Hur tränar du i sommar – smått som stort? Jag räknar även häckklippning och grusgångshackning som motion!

Share:

Leave a Reply