Vilken skön weekend!

Precis landat hemma efter en skön långhelg i London. Dottern är återbördad till stadens hank och stör och jag själv har sprättat post  och läst ikapp tidningar för glatta livet medan jag kokade mat till hundarna och vattnade slokande växter här hemma.

Båda min fina murgrönor på balkongen har strukit med. De klarade vintern men inte vårvärmen. Antagligen för att rotklumpen fortfarande var frusen så de kunde inte dricka vatten när de behövde och därför brändes de ihjäl.

När jag gick igenom posten slog det mig att jag inte hunnit betala ut lön till mig själv den här månaden. Jag får fixa det ikväll så inte kontot bränner torrt när alla hyror och lån ska betalas i morgon.

Jag har shoppat ortoligt måttligt i London, det blev tre toppar till mig själv på Evans rea plus varsinna bok till dottern och särbon. Det viktigaste var att hinna med vännerna och det gjorde jag. Fan – jag börjar lära mig att prioritera 🙂

Share:

There is one comment on Vilken skön weekend!

 • Uj, nu hittade jag din sida, kul!
  Härligt att kunna betala ut sin egen lön och fråga sig…
  -Hur mycket vill du ha?
  -Jo det gick lite slantar i London.

  Var själv i London i höstas och jag tycker att det blivit dyrt, men det var värt det. Prioritera sig själv ibland är bra för självkänslan : )

  Ännu en gotlänning som gillar dig!

  /Anne

Leave a Reply