Uppsa-la-la-la

Treeevligt gig i Uppsala igår på Katalin. Jag och Fredriks Vänner hade inte gigat på ett tag så det var stor spelglädje och många skratt.
Idag väntar inspelning av Robins i Malmö och lite snabb administration hemma innan planet går vid tre-tiden.
Det börjar bli hög tid att få iväg julkort och presenter till släkten i Australien och vännerna i England. Får göra ett race på det idag.
Jag tar sista kärran hem från Köpenhamn så jag får sova hemma. Sist jag åkte det planet var när jag hade fått min utmärkelse Årets Edvard förra året. Det tog en bra stund att få säkerhetskontrollen att godkänna priset som handbagage. Det består av en ca 30 cm hög bronsstatyett som föreställer Edvard Persson. Men det är inte särskilt svårt att se det som ett bastant vapen som lätt skulle kunna slå ner halva kabinpersonalen med en rejäl sving 🙂

Share:

There is one comment on Uppsa-la-la-la

  • Gillar det du pratade om hos Robin. Känner igen mig. Hade inte tänkt kopa AB idag, är så jäkla trött på Tiger Woods, men då såg jag din bild på bilagan och då var jag tvungen att köpa. Ser alltid fram emot dina och Ronny Olovssons krönikor. Tack för att du satte guldkant på min dag. Kram

Leave a Reply