Två trevliga företagsfester

Hann med två sällskap ikväll, det första ute i Täby. Företaget bjöd de anställda på kokt korv med bröd och vin i plastglas vilket jag inte kunde låta bli att kommentera eftersom jag precis inhämtat att det omsätter över 800 miljoner/år.
Personalen var väldigt glad och avslappnad i alla fall och jag stod på en scen bestående av en matta som låg över några gympasalsbänkar som ställts brevid varandra. Skolmässigt och bra.
Nästa jobb var inne i stan, två stora skolor som ligger brevid varandra och dessutom utbildar människor i samma bransch ska nu slås samman och kvällens samkväm var deras första. Ingen har fått sparken och därför var det bra stämning även där och efter giget passade jag på att göra lite catching up med en gammal kompis som doktorerar på den ena skolan.
Elekriker har varit här idag och nu äntligen fungerar hallampan igen, det har varit kolmörkt där hela vinter. Nu väntar packning av väska inför jobbet i Visby i morgon. Ska upp strax efter sex för att hinna med en förmiddagskonferens innan planet går. Har nån sett till boken ute i handeln än??

Share:

There are 7 comments on Två trevliga företagsfester

 • Jag har inte sett till boken, men däremot så drömde jag att du och jag såg filmen tillsammans.

 • Trillade in här från en annan blogg. Du är för goo! Det ska du veta. Boken ska inhandlas direkt när jag ser den. Kramar från skåne.

 • Hej! Hörde att boken kommer på onsdag till Bokia. Tyvärr kan jag inte komma ifrån mitt jobb på fredag när du är där, men bokhandeln kunde hjälpa till så jag ska få den signerad ändå:)
  Ska bli väldigt spännande att läsa den. (Jag brukar själv säga:jag tänker minsann inte dö nyfiken) ha det så bra

 • Sitter och kollar på dig just nu och du e bara bäst. Det du säger om tex om att gå till läkaren är så sant och jag vet att det finns de som vägrar att gå till läkaren för att de vet att det kommer att klagas över deras vikt fast det de söker för inte är ett vikt problem. Nu ska jag se till att få tag i din bok!! Kram Bittan

 • Hej Babben!Tittar på dig i fyran. Har alltid gillat dig.Vad gäller viktproblem tror jag att de ofta ligger hos andra.
  Själv har jag sedan barnsben levt i motsats till dig att vara ”underviktig”. När jag kom bort hos andra skulle de göda mig,en del trodde inte att jag fick tillräckligt med mat hemma..Vilken blåsning!Jag var ju glad ändå eftersom jag är ett matvrak,snopna värdfolk lämnades i häpnad.När jag var ungefär 16 år var det en tant (igen!)som borrade in sitt finger mellan revbenen på mig och beklagade sig över min magra kropp och undrade när jag skulle börja !? äta för att få lite hull på kroppen..Jag övervann min blyghet,för att jag blev förbannad,borrade in mitt finger mellan ”volangerna”(fettvalkarna)och frågade ilsket-När ska du sluta vräka i dig så du slipper klaga på min matkonsumtion?-Damen blev jättearg och sa att jag var oförskämd som svarade på detta elaka sätt.Svarade då att -Du kanske aldrig funderat på att jag kan ta illa upp över alla kommentarer jag får över min magra kropp som jag gör allt för att göda!?
  Jag har accepterat min kropp för länge sedan. Nu har jag dessutom gått upp i vikt till 66-68kg,vilket bara tog 32 år,jag vägde motsvarande när jag var 18år! Hårt kroppsarbetande,vilket jag är nu också sedan 2år tillbaka.
  Hakona matata!Kickan

 • Såg dej oxå just på TV. Det är så befriande att höra dej prata om övervikt! Hur orättvist det är. Har kämpat hela mitt liv med sunt leverne, men vad hjälper det? Så klart gillar du inte att prata om det, men jag mår bra av att höra dej prata om det.

 • Jag såg också på TV. Kastade mig ut på nätet och köpte boken. Kommer nu vanka vid brevlådan och bara vänta.
  Den som väntar på nåt gott, väntar ALLTID för länge…suck.

Leave a Reply