Turnén drar igång

Japp, då var semestern över för den här gången, och idag är det premiär i Eskilstuna på Parken Zoo tillsammans med Lennie Norman och Elina DuRietz. Vi hade ett ganska lyckat genrep i värmen på BioRio i förrgår och ska slipa till de sista detaljerna utifrån det.

Kom gärna och titta om ni bor i närheten, vi blandar politik, semesterprat, trender och vad som hänt och varvar det med Elinas sanslösa figurer som kommer in och röjer som ett skönt avbrott i alla stand up.

I morse läste jag färdigt Sofie Oksanens ”Utrensning”. Vilken bra bok det är! Speglar en ohygglig tid av 1900-talets historia i öst. Jag har också kommit lite över halvvägs i sommarens klassiker. I år läser jag ”Anna Karenina” av Leo Tolstoj och jag har nu avverkat 500 av de 900 sidorna. Med tanke på att de gamla mästarna skrev för hand är det helt enormt hur de fick ihop sina romaner. Jag har flera av Tolsoj väntande i hyllan, men en om året är ganska lagom.

Nu ska jag plocka ner nåt lite mer lättläst ur hyllan att ta med på turnén. Kanske ”100-åringen som…”?

Share:

There are 5 comments on Turnén drar igång

 • Ända sedan jag flyttade till Mariestad har jag med jämna mellanrum påmint dig om att du borde komma till just Mariestad och vara rolig. Och nu tyckte du att det var ett bra tillfälle? När jag precis har flyttat därifrån! Nåja, jag har ju åkt längre än så förut…

 • Hej Babben!
  Läser just nu Din bok, den är så bra och jag får många goda skratt. Du är så bra på det Du gör. Orsak och verkan kan och har Du lärt Dig mycket om, det vill jag också göra.
  Livet har sin upp och nergångar och textraden ”man får spark si själv ei rövi u upp u ränn igen” är rätt bra att ta till ibland. Läs Du om 100-åringen, där får Du också goda skratt.
  Krama hundarna.

 • Det blev oskar Waos korta förunderliga liv istället, men 100-åringen väntar hemma!

 • Hej Babben!
  Vilken underbar bok Du skrivit (vägra dö nyfiken). Jag har både skrattat och gråtit. Man känner igen sig i flera avseenden och den ger perspektiv på livet.
  Otoligt vad mycket Du varit med om och att Du velat dela med Dig av det. TACK!!!

 • 100-åringen är bara så bra! Säger bara Allan Karlsson – mannen hela veckan 🙂

  Vi ses i Skoghallsparken!

Leave a Reply