Tredje Expeditionen är igång

Så blev jag frisk i stämbanden igen och kunde en vecka försenad sparka igång vårens Expedition Babben. Det blev Tibro som fick äran att bli nypremiärort och de skötte sig med den äran 🙂
Har som vanligt fyllt på med nya skämt och tagit bort äldre material som jag själv tröttnat på. Sen finns det vissa favoriter som hängt med några år nu men som jag med glädje kör varje kväll fortfarande.
Den här veckan spelar jag ”i kapp” de fyra som ställdes i slutet av januari, Mölndal, Hyssna, Hjo och Ulricehamn sen är jag i fas igen.
De lediga dagarna hemma har jag passat på att promenera, träna på gymet, förbereda lokala skämt för kommande föreställningar och gjort lite bokföring och reklam för nästa vecka i Gästrikland.
Idag fick jag förmånen att vara hundvakt åt dotterns nye labradorvalp och han uppförde sig exemplariskt förutom en liten olycka där jag inte hann klä på mig innan det var för sent att gå ut. Det var väldigt mysigt att ha en hund i hemmet igen. Saknaden efter framför allt min älskling Socker som gick ur tiden för 3,5 år sedan har kommit tillbaka i höst, jag hoppas kunna få ta hand om den lille killen snart igen.

Share:

Leave a Reply