Tre timmar senare…

Klockan stod på tio men jag ville snooza liiite. Tre timmar senare vaknar jag och konstaterar att dagen i stort sett gått men känner mig inte speciellt missnöjd med det.
En brunch väntar hemma hos en gammal klasskamrat från Scenskolan och sen en biltur ut till Sigtuna för att hämta hem dottern. Hon skulle göra en stor svenskaläxa ikväll och jag har lovat att bolla med henne om det behövs. De samma bok i klassen som jag gör just nu; Duck City av Lena Andersson. Jag fick ett ex av henne efter inspelningen av ”Sommarpratarna” (vårt program kommer senare i höst) och har försökt hinna läsa de små stunder jag har.
För min del väntar lite handling, matlagning ikväll och en del administration – det ser ut att bli en skön dag.

Share:

There are 2 comments on Tre timmar senare…

  • Sådär gjorde jag med. Sedan blev det bråttom att hinna utoch fixa bilden innan det blev mörkt. Förresten har detnästan varit mörkt hela dagen. Och regnigt. För mig väntarskrivande av den där jobbiga ansökan resten av kvällen.Önskar att jag kunde delegera bort alla mina skrivjobb…

  • Åh den som ändå finge det… sova… fast inatt för förstagången sen visdomstanden opererades ut har jag sovit en helnatt! Härligt!! 🙂

Leave a Reply