Torrt som i en öken

Nu märks det att vi haft kallt länge, fötter och händer är helt fnasiga av torrhet. Kanske ska tappa upp ett litet fotbad ikväll, hmm.
I morse simmade Socker igen för första gången efter operationen. Hon använder benet jättefint och var helt speedad efteråt. Som vanligt ville hon gnida sig mot marken för att torka – bara det att det var 11 minusgrader och snö. Hon blev alldeles frusen i hela ansiktet. Men oavbrutet glad.
Det märks att alla bokningar kommer in senare nu sen konjunkturen gått ned. Först nu börjar det fylla på och se riktigt bra ut för våren. Skönt.
Har repat inför Idrottsgalan idag. Mitt liv är roligt.

Share:

There are 6 comments on Torrt som i en öken

  • Mitt tips för torra fötter och hälar är Aloelyptuscreme frånSasco.

  • Fan vad kul att höra att livet är roligt 🙂 Det är en sånskön attityd 🙂

  • Idrottsgalan? Menar du alltså att jag ska se på ettsportprogram?! 😉

  • Du kan få exakta hålltider av mig om du vill 🙂

  • Ja fyy det är kallt… jag går runt i långkalsonger o hellyhansen tröja för att överleva… 😀 Skönt att det börjarrulla på. Här hos oss har lågkonjunturen inte märks nämvärtutan snarare ökat vårt arbete… nu är det jan o alltid ensvår månad men det funkar ändå rätt bra tycker jag! 🙂 BodyShops bodybutter används för händer o armar här… cant livewithout it!

  • Snällt! Så slipper jag se på TV i onödan 😉

Leave a Reply