Tid att läsa

Jag gillar att ha semester för då hinner man läsa böcker.
Den här sommaren har jag läst mycket om Afrika eftersom jag varit där en månad; Out of Africa av Karen Blixen, Africa; Altered states, ordinary miracles av Richard Dowden, två böcker ur Damernas Detektivbyrå-serien och Kapten Nemos bibliotek av P.O. Engquist.
På tur ligger Gustav Fridolins bok Från Vittsjö till världen och Anders Paulruds Fjärilen i min hjärna.
Så – vad ligger på era nattduksbord, kära bloggläsare?

Share:

There are 5 comments on Tid att läsa

  • Cesar Millan ligger på mitt nattduksbord. Men gud vad jag önskar att han låg i sängen!!!Pia

  • Ja, den blicken i kombination med milda strykningar över huvudet är vad varje kvinna (och hund!) faller för 🙂

  • JAg läser just nu Torbjörn Aronssons avhjandling Den unge Manfred Björkquist.

  • Åh, damernas detektivbyrå … visst är den go! Jag blevöverförtjust när jag läste den. Sinnrik, klurig och söt pånågot vis.Annars är det mest deckare på mitt nattduksbord. I brist påfler Stieg Larsson-böcker läser jag mycket av MarieLjungstedt och Camilla Läckberg.Vet inte varför, men det är uteslutande deckare sedan någraår tillbaka.

  • På mitt nattduksbord ligger en hög med Camera Natura. Jagbrukar bläddra i dem medan jag funderar över vad jag ska blinär jag blir stor. Naturfototidskrift helt i en klass för sig!

Leave a Reply