Svalt och skönt var det

Det är alltid stärkande i fjällen, jag har tillbringat värmeböljan i behagligt 15-20° väder med utsikt över vackra nejder; Borgafjäll, Marsfjällen m m.
Haft renar och älgar som betat precis nedanför stugan, sett kungsörnen cirkla över sjön och även siktat en lappuggla som satt och tog igen sig på en stolpe. Igår är jag nästan säker på att jag såg en varg, men det var för långt bort för att jag ska kunna svära på det.
Nu hemma igen i värmen – hur fan har ni stått ut? Och jag som ska igång och jobba också…

Share:

There are 5 comments on Svalt och skönt var det

  • Roligt att höra att semestern varit bra. Själv har jag haft helt ofrivillig semester i två veckor eftersom datorkraschen visade sig vara en total härdsmälta. Förresten så har jag skickat gammeldags pappersbrev till dig så jag antar att de ligger i din stora semesterposthög nu då eftersom du inte varit hemma. Hade du kamera med dig när du såg allt det där vackra eller såg du det ”helt i onödan”? 😉

  • Jag såg det i onödan 🙂

  • Jag tycker synd om din kamera

  • Åh, den har varit i Skottland och på Gotland så såå illa är det inte. Jag vill bara uppleva vissa stunder, inte planera bildvinklar och få till’et. Jag njuter bättre av naturen då.
    Har fått ditt brev förresten, bara att sätta fart 🙂

  • Åh, vad jag skulle må dåligt av att ha så mycket möjligheter men ändå inte kunna skapa nåt. Sån är jag… Ja, nu är det bäst att du sätter fart, annars kanske jag frågar någon annan 😉

Leave a Reply