Snart ny hemsida

I det tysta har jag nu arbetat sedan årsskiftet med att utforma den nya hemsidan. Jag har tagit hjälp med både design och programmering men gjort innehåll och valt bilder. Jag hoppas ni kommer att gilla resultatet. Just nu håller vi på med sista vändan korrektur och sen så…
Jag har en grymt intensiv period framför mig. Tyresö i kväll, Ulricehamn i morgon, Hovås fredag. Sedan två galaföreställningar på Malmö Opera sönd/månd och resten av veckan föreläsningar.
Samtidigt har jag sträckt ett muskelfäste i benet så jag stöder mig på en krycka för att inte göra det värre – visst är det typiskt?
Massor av trappor väntar på flygplan och tåg för att inte tala om tågstationer med snabba byten. Men det mesta brukar gå. Minns när jag opererat foten och turnerade plus uppträdde på min lilla roll-a-bout, en fyrhjuling där du står på knä med ena benet och sparkar dig fram med det andra.
Det är svårt att vara sjukskriven och göra en massa publik och arrangörer besvikna tycker jag. Jag har nog snarare anammat Lill-Babs gamla devis;
Kan man stå på benen kan man stå på scenen.

Share:

There are 2 comments on Snart ny hemsida

Leave a Reply