Sluta grubbla!

Sitter du och funderar över vad du ska ge mor på söndag? Sluta grubble – ge henne min bok vetja!
Så tänkte i alla fall många av de tjejer och kvinnor som var på stora EGO-kvällen i Göteborg igår. Kul stämning och mycket folk i Stenhammarsalen. Efteråt hann jag se halva startfältet i Eurovision och mina favoriter hitintills är Portugal, Island och Grekland. Jag missar nog morgondagens semi eftersom jag skall till London och leka tandläkarfru på kongressmiddag då. Förutom det ska jag träffa vänner som envisas med att bo i England – förmodligen för att de är engelsmän- och i min hand har jag också en biljett till Chelsea Flower Show. Inte min grej kanske – men vaf-n, man skulle ju inte dö nyfiken var det ju!

Share:

There are 2 comments on Sluta grubbla!

  • Oj, är det mors dag? Oj, är det Eurovision? Det händer så mycket i världen medan jag målar, slipar och klipper gräs. Hoppas tandläkarfrun får en trevlig Londonresa. Själv ska jag göra en liten resa till färgaffären, och kanske så långt som till järnaffären också.

  • Tack Babben för att du är du och bara med din närvaro kan förmedla så mycket energi. Du fyllde rummet med tanken på att allt är möjligt. Ser fram emot att få se mer av dig på TV, bloggen …

    KÖR SÅ DET RYKER
    : ) Victoria Ahlén, http://www.victoriaahlen.se

Leave a Reply