Skriv och mediavecka

Sista sångtexterna håller på att filas fram i den Larssonska textverkstaden de här dagarna, idag har jag gjort nya versioner av både öppningslåt och final och de börjar kännas färdiga nu.
Det var välgörande att få åka till ön några dagar och stöka med de sista papprena som fanns kvar i mammas och pappas hus och sortera några osorterade lådor och hörn i huset.
I morgon är det avstämning med Adde igen och arbetet fortskrider.
Idag har jag spelat in ”P4 Premiär” med Annika Jankell som kommer att sändas om två veckor och på onsdag ska jag spela in ”Sverige” som går lördagar i TV2 på bästa sändningstid. Vet inte om mitt inslag går redan i helgen eller nästa.
Ni som gillar att ta del av det jag gör i media kan också gå till Aftonbladets hemsida och söka på Hannah och Amanda så får ni upp deras senaste web-tv-avsnitt där jag och Ebbot i Soundtrack of our lives äter middag hemma i deras kök. Låt er inte skrämmas av den förskräckliga vinjettbilden, det är en s k face-swop där man har bytt ansikten och frisyr mellan oss. Ser inte klokt ut ärligt talat, men väldigt kul.

Share:

Leave a Reply