Saker att göra idag:

1. Hämta Socker på djursjukhuset. Check.
2. Hämta ut medicin till henne.
3. Kolla influensavaccinstillgången i Solna idag.
4. Köra igenom lite stand up inför giget på tors.
5. Läsa på om lite folk jag ska träffa nästa vecka.
6. Gå igenom musikpärmen inför rep i morrn och sjunga nya låtarna.
7. Fortsätta skriva på bokmanuset.
8. Byta tid på möte på fredag.
9. Boka om ett plan.
10. Träna

Grundregeln för allt planerande heter att man inte ska ha mer än 6 saker på listan, annars skjuter man upp det jobbigaste. Hmmm

Share:

There are 5 comments on Saker att göra idag:

  • Hej Babben.Lät som det var fullt program idag. *L*Förstår att det gick bra med vovven, skönt.Ha det/Ewa

  • Uppdatering: 1. Hämta Socker på djursjukhuset. Check.2. Hämta ut medicin till henne. Check3. Kolla influensavaccinstillgången i Solna idag. Check4. Köra igenom lite stand up inför giget på tors.5. Läsa på om lite folk jag ska träffa nästa vecka. Check6. Gå igenom musikpärmen inför rep i morrn och sjunga nya låtarna.7. Fortsätta skriva på bokmanuset.8. Byta tid på möte på fredag. Check9. Boka om ett plan. Check10. Träna

  • Det ser ut som om träningen blev restnoterad. Håller på med boken nu och ska göra lite på stand upen också innan jag viker ner mig för dagen.

  • Tricket med planering är att det ser bra ut att ha den, inte nödvändigtvis följa den. De frågar alltid om man är bra på att planera, inte om man följer planeringen…

  • True true! jag vet också att om jag gör en planering på kvällen för nästa dag får jag mycket mer gjort än om jag låter allting gå för tackel och tåg. Idag har jag sex saker inplanerade och de ser ut att bli av allesammans.

Leave a Reply