Rally och svanar

Hej alla bloggläsare!

Idag fick jag en lååång sovmorgon.  Gick upp tillfälligt vid 11 och svarade på några sms, sedan somnade jag om och kvicknade inte till förrän klockan ett. Jag har en förmåga att sova ikapp och det är tur det, för den här veckan har jag varit upp ganska tidigt på förmiddagarna efter att ha gått och lagt mig 03 eller senare nästan varje natt.

Säsongspremiären på Norra Brunn kändes bra och i går var jag i Uppsala på ett event som Relation hade ordnat. SM i rally gick i Uppsla i går, de startade mitt inne i stan, och en superspecialsträcka låt ute vid idrottsarenorna i Gränby. Där hade ett stort tält med plats för 500 pers slagits upp med fönster mot rallybanana. Inbjudna fick underhållning (mig) mat från Flustret, ett långt samtal med Kenny Bräck och sedan duktiga bandet Bulldog med Micke Rickfors som gäst som grädde på moset.

Mellan 19.30 – 21.00 körde bilarna, och däremellan underhöll vi andra.

I kväll ska jag själv bli underhållen. Ska gå och se en ganska omtalad uppsättning av Svansjön på Dansens hus. Det är en moderna uppsättning där alla svanar är prostituerade som går på heroin och den manlige huvudrollsinnehavare är hallick.

Typ. Det är okänt om Tjajkovskij roterar i sin grav, men föreställningen har fått massor av beröm och biljetterna tog slut i ett nafs. Jag fick rapporter redan från genrepet av en väninna så jag beställde samma natt. Vissa saker går inte att skjuta upp.

I morgon väntar Malmö Comedy Festival. Den pågår hela dan på Slagthuset, och bor ni i närheten är det ett lysande tillfälle att få se i princip alla komiker som är igång just nu. Typ.

Share:

Leave a Reply