Puh! Gott nytt hörrni!

Jag skulle fira nyår i lugn och ro på landet med dotter och ex-make och allting började väldigt trevligt med god mat och att vi satte på en dvd med Australia som ingen av oss hade sett. Efter en och en halv timme är det som ett naturligt brott i filmen och vi pausade lite för toabesök och annat. Någon tittade ut och plötsligt insåg vi att snön vräkte ner.

Klockan var halv elva och jag hade bestämt att jag skulle åka hem efter tolv-slaget för att jag har en tid att passa i morgon fm. Insåg att vid tolv skulle vi vara helt insnöade, bara att skotta sig ut, borsta av bilen och ge sig iväg.

Första tre kilometrarna är en smal väg med mötesplatser, ömsom skyddad av gårdar, ömsom öppen. Som tur var hade någon kört strax innan. Det hade drevat igen rejält och var ganska läskigt att köra. Den lite större landsvägen förbi Eriksunds travgård var inte mycket bättre, och nästa väg som leder till E20 var riktigt läskig.

På motorvägen gick det i mellan 40-50 km/tim och precis vid tolv-slaget landade jag hemma på p-platsen. Tog mig ingen tid att njuta av raketerna, utan gick raka vägen och hämtade skyffeln och skottade av ca 2 dm snö som trillat ner på parkeringen. Nu är det i alla fall skottat hyggligt, men det snöar fortfarande. Men vad gör det? Lägenheten är varm och allt gick bra. Så jag säger SKÅL och Gott Nytt År kära bloggläsare!!

Share:

There is one comment on Puh! Gott nytt hörrni!

 • Gott nytt År Babbsen !

  Tack för en titt in här !

  Men jag kanske försvinner och raderas bort även här.
  så är det bara den lilla grå massan ska inte ge sken av att titta fram inte, hihihii men man ska aldrig ge upp !!

  Var rädd om dig i vinterhalkans fasa !!!

  Jag är ett av dina fans iallafall !

Leave a Reply