Öppet brev till Fredrik Reinfeld

Ja du Fredrik, hur mycket enklare hade det inte varit om du hade valt mig istället. Jag har ingen svart barnflicka eller städhjälp, äger mitt hus själv, betalar tv-licens sedan urminnes tider och är van att hantera journalister.
Det skulle vara det här med ideologin då…. Jag är inte inordnad i nåt parti och har inga planer åt det hållet heller. Jag är helt enkelt en frifräsare som gärna slår åt både höger och vänster, och jag vet av erfarenhet att sådanan antingen håller sig undan från politiken eller också hamnar i Bryssel förr eller senare.
Jag hatar Bryssel.

Share:

There are 3 comments on Öppet brev till Fredrik Reinfeld

  • Ja men då har du ju inga kvalifikationer för att kunna komma in i Fredriks sfär. Eller du har kanske någon gång gått mot röd gubbe som du kan använda som merit?

  • Vet inte om det blir specielt bra vem som än sitter iregeringen. Jag tror benhårt på demokratin men de äckligatabloiderna har för mycket makt. Själv har jag regregerattill att läsa eländet på löpsedlar där man inte kan undgådet hela. I just det här fallet är det bra att de kan hittafuskare. Men kom igen. TV-avgift?????? Just TV-avgift är denlöjligaste avgift som förekommer i Sverige. Public Serviceborde tas ur den publika kassan, skatten. Allt annat är etthån mot Public Service.

  • Det blir mer och mer farsartat för varje dag det där. Snarttappar de väl brallorna också, bara det som fattas liksom.Jag skrattar varje dag åt regeringsclownerna – Reinfeldt ärden Vita Clownen som är allvarlig, och hans ministrar ärAugustar som lallar runt. Kanske läge att ringa brödernaBronett om engagemang?

Leave a Reply