Poff! Där gick dom veckorna!

Senaste månaden har varit intensiv med turné fyra veckor i sträck men i morse landande jag hemma efter fyra dagar i Medelpad. Kommande vecka har jag två egna jobb och en premiär. Vi börjar med det sistnämnda, jag har varit bollplank åt Thomas Järvheden i hans arbete med en ny soloshow som heter ”Bra mycket sämre”. Det blir en blandning av hans briljanta vardagsiakttagelser och kända låtar med nya överraskande texter. Den sjösätts fredag på Gröna Lunds-teatern.
I morgon ska jag själv köra stand up på Norra Brunn och eftersom det är sportlov är det inte lika trångt som vanligt på Brunnen och ett utmärkt val om du vill se mig och garanterat få sittplats.
På lördag intar jag Studio Ledermans scen tillsammans med evigt unge Croonern Hayati Kafe. Vi gör en helaftonskonsert med Carefree Big Band som låter riktigt bra. Både jag och Hayati har under åren skaffat oss många arrangemang specialskrivna för oss, så är du nyfiken på detta så finns det lite biljetter kvar. Vi börjar 19.30.
Nej- dags att packa upp väskan, sätta tvättmaskinen i arbete och betala löner och räkningar – vardagen är tillbaka – om än tillfälligt.

Share:

Leave a Reply