Plötsligt händer det… faktiskt!

Först vill jag berätta om hur glad och stolt jag är att jag igår fick ståuppbranschens hederspris med motivationen ”Babben har betytt enormt mycket för väldigt många! Stöttat, undervisat och gett både publik och kollegor insikter och skratt genom sitt jävlar anamma och sitt stora hjärta. TACK!”

Tyvärr kunde jag inte ta emot priset själv utan hade sett ut en ersättare som tyvärr ringde sig magsjuk samma morgon. Eftersom jag själv var i London var det inte mycket att göra åt, men har ryktesvägen fått veta att Thomas Oredsson tog emot priset åt mig och höll ett underbart tacktal som han har lovat återge vid tillfälle.

Men mycket mer otippad är nog den nominering jag fått i Friskispressen, Friskis&Svettis tidning. De delar varje år ut Stora Träningspriset i olika kategorier och jag är nominerad i en av dem med motiveringen: ”Babben är en ärlig kämpe som tränar för att må bra, och skriver om sin träning på Facebook, babben.se och i boken Jag vägrar dö nyfiken. Hon är en vanlig människa med fel och brister men besitter en ovanlig förmåga att inspirera andra med hjälp av humor och självdistans.”
Jag trodde inte det var sant när de berättade om det, omröstningen kommer att pågå nu ett tag framöver, men jag är jätteöverraskad bara av att vara nominerad. För att inte tala om hur glad min PT Josefine Nilsson blev! Hon hoppade upp och ner och klappade i händerna när jag berättade det. En sann entusiast och en otroligt bra personlig tränare.

Share:

There are 2 comments on Plötsligt händer det… faktiskt!

  • Är det första kommentar som gäller här också? För oss som reagerar lite långsamt… 😉

    Mycket klarsynta juryer, måste jag säga. Ett bra val i båda fallen och bra motiveringar också. Grattis till båda – det är du väl värd!

    Vad finns det kvar nu? Nobelpriset har du inte fått än va?

  • Tack! Haha, nej Nobelpriset sitter nog säkert, finns tyvärr inte inom i underhållning. Det finns säkert priser kvar där ute som man inte har en aning om så plötsligt kanske det händer igen! Den här helgen har verkligen varit intensiv, ska blogga om den under dagen. Take care!

Leave a Reply