Oj oj oj

Har träffat ett antal människor sista veckorna som har haft svåra förkylningar, halsfluss och tappat rösten av ett virus som går, och nu är det min tur.
Det gick bra att sjunga idag lördag på Huddinge Jazzfestival, men nu är rösten riktigt dålig. Inte mycket att göra åt – jag gör mitt bästa och undviker att andas på de andra så de också blir smittade 🙂
För er som inte kan komma i morgon blir det två konserter till 4+5 juni på Vasateatern i Stockholm. Medverkar gör bl a Henrik Dorsin, Anne-Lie Rydé, Svante Thuresson, LaGaylia, The Real Group m fl.

Share:

There are 16 comments on Oj oj oj

 • Attans… ja här nere går influensan… jag håller migborta. Var nyss förkyld och hade mansröst… klarar mig utandet… 🙂 Skönt att det gick bra… Mitt tips mot halsont:hacka ngr cm ingefära (färsk) pressa en halv citron, 2 tskhonung häll kokande vatten över och drick som te…. harräddat mig en o annan konstert kväll… 🙂

 • Jag ska göra en sats i eftermiddag och ha ikväll! Mina starka homeopatmedel har i kombination med 10 timmars sömn fått bort det mesta som gjorde ont i alla fall, men hesheten består. Nåja – det är 10 timmar kvar att tillfriskna på 🙂 Vad är det för konserter du gör?

 • Stort grattis till Karamelodiktstipendiet! Hoppas att halsenhöll i kväll. 🙂

 • Katarina Björn on

  GRATTIS!!! Du är bäst!Hälsningar från oss här ute i fostervattnet

 • Karamelodiktstipendiatet är väl något att vara stolt över………..så GRATTIS!Du blir bara bättre och bättre!

 • eva-marie olsson on

  Jättegrattis till att du fick Povel Ramels pris! Det var ett mycket bra val han gjorde – redan ifjor om man ska tro media. Ha en bra dag! KRAM

 • GRATTIS TILL KARAMELODIKT STIPENDIET!!!!!!!! Hurra!!!Jag sjunger lite granna , har gjort hela livet så det ärolika. På universitetet hade jag o en kille en duo och nusjunger jag med Åke Perssons sångare… Jag sjunger allmöjligstorts musik eftersom annars blir det ju bara förtråkigt. Allt från opera till rock… 🙂

 • Vill också gratulera till den mycket fina utmärkelsen. För mig är ni Karamellodiktstipendiater en speciell begåvad skara begåvat utvalda. På nåt sätt känns du som den sista ”riktiga” vinnaren ju. Stor kram och grattis igen!

 • Äntligen! Grattis!!! Du är ett superproffs. Man blir glad och på gott humör bara av att se Dig! Du verkar så äkta och genomsnäll trots Din rappa käft och Dina elaka skämt. Mera Babben!

 • Karamelodiktstipendiat – äntligen!STORT grattis Babben!

 • Lena Petersson on

  Grattis och krya på dig.

 • Grattis till ett grymt fint pris! Har en fråga; eftersom du ju måste ha fått det för att ha skrivit ihop några (eller många?) alldeles utomordentligt snirvliga och innehållsrika texter – finns de att läsa någonstans? Finns någon samling? Skulle va jättekul att ta del av! (du sjunger ju men du har inte skrivit några låtar va??)

 • Jag har skrivit flera hundra sångtexter men de finns inte utgivna. De har varit med i shower jag gjort under åren med start 1975 och framåt. Många av dem är specialskrivna att höra ihop med en sketch på samma tema eller var dagsaktuella då de framfördes, t ex om kärnkraftsomröstningen.Men med åren har det blivit mer och mer texter som står sig över tid. Jag skriver bara bruks, d v s inte för byrålådan utan när det behövs. Jag kanske skulle fixa till en underavdelning till AV här på hemsidan där jag lägger ut några av dem faktiskt.Komponerar gör jag väldigt lite nuförtiden, men på den tid jag hade popband skrev jag en hel del av låtarna. Jag är för usel på piano/gitarr för att göra några mästerverk ackordsmässigt men jag skriver ganska catchy refränger 🙂

 • Jamen lägg ut allt sånt catchigt här! Eller sätt ihop allt till en bok vettja! Många andra pristagares ord och texter har man kunnat ta del av på ett annat ”större” sätt eftersom de figurerat som artister i helt andra sammanhang än vad du gör, det är så synd att de flesta av oss därför inte riktigt vet vad ditt pris grundar sig på…. Har du skrivit något bidrag till Melodifestivalen nån gång?

 • Jag har skrivit texter till två bidrag som lämnats in och sjungit på det ena. Men inget av dem har gått vidare till tv-rutan. Ska man gå efter motivationen på diplomet så är stipendiets motivering både på humor, sång, texterna jag skriver, och komisk stand-up-timing typ. Egentligen ska man ju vara ung och lovande också men det var ganska länge sedan de frångick den premissen.

 • Nu är jag inte så himla insatt men visst är det väl rätt bra bredd på tidigare Karamellodiktstipendiater? Jag menar de har gjort och är kända för olika saker och uttryck. Tycker absolut du platsar bland dem Babben (även om dina melodifestivalsbidrag inte kommit med…än)

Leave a Reply