Oh nej, varning för sug!!

Tårtans uppfödare har nya valpar hemma i köket i Luleå. Jag vet att jag redan har två sköna labradorer -men det skulle väl inte sitta fel med en tredje?
Jag får skärpa mig och göra det jag har satt upp som mål med mina fina svarta tjejer istället. Tårtan ska ju tävla mer i viltspår t ex, och hon går agilitykurs tillsammans med min dotter. Och om jag nån gång fick lite fason på Sockers fritt följ skulle vi mycket väl kunna tävla bruksspår så duktig spår- och sökhund som hon är.
Jag undar vad det är som lockar så i de där små söta valpögonen. Kanske att alla löften finns kvar – man har ännu inte misslyckats, blivit osams, varit ovärdig deras förtroende – det är bara positivt.
Prova att surfa dit och se om du kan motstå dem!
Kennel Huset Elliot

Share:

Leave a Reply