Oh boy, vicket vackert väder..

I Solna skiner solen från en blå himmel med små bomullstussar till moln. Hoppas ni också har fint där ni bor. Jag läser lite sista korrektur på boken (men hurmånga varv ÄR det!!), ska göra lite bokföring och sedan gå en stavtur.
I kväll väntar middag hemma hos goda vänner. Den stora frågan är bara deras inställning till Melodifestivalen. Jag har ju haft lite flyt med att kunna se alla delfinaler i år och det vore kul att se upplösningen också även om startfältet inte är så mycket att hurra för. Artisterna är i de flesta fallen mycket bättre än låtarna – och det säger väl en del….
Jag brukar inte vara väderkänslig, men jag känner mig verkligen glad idag när jag tittar ut.

Share:

There are 3 comments on Oh boy, vicket vackert väder..

  • Bra att du är glad! Hoppas du blir klar med din bok snart…så du kan börja med nästa 😉 Jag ska också gå ut nu ochta en dos sol. Det gäller att passa på. Melodifestivalen ärjag inte så intresserad av men har jag inget annat för migså kanske jag kollar, med datorn i knät i så fall.

  • Hej. Håller helt med när det gäller melodifestivalen, det bästa var numren med de gamla låtarna och artisterna.Ewa

  • Nu är det inte alls läge att vara negativ till Melodifestivalen, det gör inte så mycket att det inte är så många bra låtar så länge det är minst en riktigt bra. Och Anna Bergendahl var riktigt bra, rätt låt till rätt artist. Riktigt mysig ballad, värdig vinnare som man inte kommer tröttna på.Sedan gör det inget om hon inte vinner ESC, men chansen finns alltid =)

Leave a Reply