Ny stand up

Har gjort det jag måste idag och ska nu sätta mig en timme och tillverka lite nya skämt. Jag har lite lösa idéer, men ibland brukar jag även fråga er bloggläsare om ni har nån idé om ett ämne som ni tycker det vore kul att jag tog mig an – har ni det så tipsa mig 🙂

I morgon bitti har jag en frukostföreläsning, hrm, inte min finest hour, men jag ska gå upp i tid och försöka vara igång när det drar ihop sig. Efter det är det pressträff för mitt nya program i Kanal 9 (det som jag gör berättarrröst till) och på kvällen ska jag själv gå och bli road av Blue Man Group som har smygpremiär i Stockholm.

Share:

There are 5 comments on Ny stand up

 • Härligt Babben, och det är vilken frukostföreläsning som helst – utan det är för eventbyrån Eventyrs trevliga kunder! Vill du har personal wake up call? // Sofi

 • Nej, det ska nog reda sig ändå 🙂

 • Hej Babben
  Just lyssnande på Ebba Forsbergs skiva där hon tolkar Leonard Cohen och just nu låten Halleluja. Kanske ämnet kyrkan och kärleken! Du kan säkert göra något bra av det. Glöm nu inte vila ibland oxå…. du kan inte bli vidbränd hur många gånger som helst..//Kramar från Nynäs

 • Tack för en kanon kväll på Historiska, Du gav mig många tänkvärda ord. Kramar Ann

 • Tack för ett tänkvärt, inspirerande och roligt föredrag på Teaterskeppet härommorgonen.
  Jag tog till mig av det du sa, skrattade och mådde bra på vägen därifrån.
  Sen jobbade jag ungefär 14 timmar till den dagen och insåg på nattkröken att jag inte lyssnat ordentligt..
  Så jag ska nog försöka leta upp dig fler gånger 😉

  Tack igen. Du är bäst!

  /Sus

Leave a Reply