Ny dag, nya insatser

Igår kom mina kenyanska komikerkollegor till Arlanda. De var på ett strålande humör efter den långa flygturen och vi visade runt dem lite i Stockholm och åt med dem på en träkolsgrill Özz kände till på Folkungagatan. Idag ska de vara med i Studio ett i radion med Özz och i morgon blir det Radio Stockholm 09.00 för mig och dem.

I övrigt har dottern börjat trean, sista året i Solna gymnasium, och hennes skola är så populär nu att 100 elever har hoppat över dit från andra plugg. Kul för skolan som satsat hårt på bra pedagoger och erbjuder utbildning för elitidrottare.

Hundarna har också återvänt till stan efter sommarsemester på landet. Idag står det kloklippning på schemat, bland annat! Ska också in i ljudstudion och testa lite inför ”Restaturang i mitt vardagsrum” som jag ska lägga berättarröst till, och ikväll blir det författarafton i Nyköping.

Share:

There are 11 comments on Ny dag, nya insatser

 • nice, Folkungagatan…dvs min gata..hm…kul med besök iaf!:)Ahhh ”Restaurang i mitt vardagsrum”? det ska jag vara med om i morgon, äta mat och betala vad man tycker att det är värt, 50 kr och uppåt!det ska bli kul iaf!!:D

  //Karin

 • Det är det programmet jag är berättarröst till! Kul att du är med, vad heter dina värdar?

 • Det vet jag inte, får veta det imorgon, men familjen bor i Enskede iaf 🙂

 • OK, då ska jag hålla utkik efter dig när jag speakar!

 • ha ha gör du det om du vet hur jag ser ut 🙂 *hides*

 • Jo, vi träffades ju bl a i Huddinge på jazzfestivalen eller hur?

 • haha vad du kommer ihåg då 🙂 Paret hette Wille och Ingrid Westman! Vårat bord var tyvärr inte riktigt nöjda med restaurangen/maten…men vad ska man jämföra med, Operakällaren eller vad? 😀 Jag steg in först i lägenheten av våran grupp, jag bar rosa tröja med en scarf! Det var tydligen en grupp efter oss som också skulle äta…! ja ja entrevlig upplevelse var det iaf!;)

 • Hur anmälde ni er?

 • Via annons på statist.se, men jag gick ensam, träffade folket där..=)

 • Fasen, man kanske skulle anmäla sig där till nånting och dyka upp helt incognito 🙂

 • hahahaha tja varför inte;) Jag är även statist i ”Välkommen åter”, med Anna Blombergs karaktär (vet ej vilka/vilket avsnitt), några scener. På tiden att det sänds i TV, start 22 september i TV4.

Leave a Reply