Nu ska julen ut

En skön helg hemma. Nu ska julen ut och lite vårvinter in.

Det har varit väldigt skönt att vara ledig i januari. Mitt kontrosprojekt har kommit drygt halvvägs, och det är väldig skillnad på hyllorna jag har städat och de jag ännu har kvar. Idag ska ”traderahyllan” rensas. Där ligger diverse pryttlar som jag tänkt göra mig av med på tradera. Men det är ganska tidsödande att sälja precis varenda grej via annons, så det blir nog en kasse till Stadsmissionens förnämliga affär i Sumpan istället.

Några nya saker har tillkommit också, bl a hittade jag en pusselmatta häromdagen i  Lek o Lärs affär. Skitsmart. Pussla på mattan, rulla ihop och lägg undan när du behöver bordet till något annat. Precis vad jag behöver som älskar att pussla men bara har matbordet att göra det på.

Share:

Leave a Reply