Nu känner jag igen min sida…

Tack vare en god insats idag av kunnig datatekniker rullas nu sidan upp som den ska igen.

Idag har jag repeterat hela dan på SVT inför inspelningen av en ny fredagsunderhållning som leds av Anders Jansson. Den ska heta Roliga Timmen och jag och Johan Glans gästar ett avsnitt som spelas in nästa vecka och sänds i maj.
Igår gjorde jag tre radioprogram när jag ändå var på plats i radiohuset; två gånger På Minuten, det första av dem sänds inte denna helg men nästa. Sedan är jag och Clabbe tyckare i ett av P4:as program inför ESC i maj. Programmet heter Måns Motståndare och vi varnar för bl a Italien och Australien. Men håller så klart på Måns som har en bra låt och en urstark scenshow.

I morgon är en skön mellandag då jag ska träffa min mentor och sedan förbereda resten av veckan. Vill du se mig live och befinner dig i Stockholmsområdet är Norra Brunn ett bra tips på torsdag kväll. 21.00 börjar det.

Share:

There are 2 comments on Nu känner jag igen min sida…

 • Lena Blomqvist on

  Hej!
  När jag går in på Bappen appen kommer det upp ett meddelande att jag vunnit. Men
  nästa steg fungerar inte. ”Error….” Har jag vunnit eller är det något lurt?
  Är inte ansluten till face-book ( snokboken). Har inte uppfattat att man måste vara med i Facebook för att vinna.
  Fö är appen väldigt kul och lärorik.
  Hälsar Lena

 • Hej! Vi har haft en gammal bugg på Bappen men den ska vara borta nu. Om du anger ungefärlig poängställning, mobilmärke och vilket operativsystem du har kan teknikerna titta på detta så fort som möjligt. Självklart måste man inte ha Facebook för att spela även om vi snart kommer att fixa så man kan logga in den vägen i Bappen. Stay tuned!

Leave a Reply