Nu gungar det

…som om jag hade åkt båt , men jag har kört Järvsö t o r och gigat dessemellan på Träteatern, Stenegård. Mysigt gig. Trion hade hela två vick, men det var alerta notläsande herrar så jag kände mig hur trygg som helst ändå. Körde in en ny låt till ikväll, Be my number two som är en topplåt av Joe Jackson, men vi körde den i ett jazzigare stuk än originalet.
Om ni inte känner till Joe Jackson ska ni kolla in hans låtar på spotify el youtube. Han är ingen större skönhet, men sjunga och skriva låtar kan han!!

Share:

There is one comment on Nu gungar det

  • Hoppas gunget lagt sig 😉 Jag är iallafall glad att du kom till Järvsö med din trio. Fantastisk kväll. Jag är inte någon inbiten jazzdiggare (det var faktiskt min dotter som är
    90-talist som började spela jazz hemma) men nu kommer det definitivt att bli mycket mer av den varan! Kombinationen jazz och din härliga humor var helt enkelt oslagbar.

Leave a Reply