Nu drar turnén vidare

Jag har ju gigat en del i uppehållet i turnén men i morgon sammanstrålar jag med Lennie och Elina för fortsatt turné runt Sverige. I morgon står Skoghall utanför Karlstad på tur, därefter Malmö på fredag och Värnamo på lördag.
Jag har äntligen tömt kameran på bilder från semestern i juni och presenterar en bild på min snart tio år gamla labbe Socker. Hon är pigg som få och står och hoppar nedanför min säng varje morgon:
-Matte matte, vakna! Det är en ny dag och den verkar bli lika kul som den igår!!

Share:

There are 7 comments on Nu drar turnén vidare

 • Sockersöt är hon, njut,älska och busa, för hundår går fort.
  Säger jag som nu bara har kort och massor av fina och roliga minnen av våra 15 år tillsammans med Buster.

 • Kul att få se henne på bild!

  Vill även passa på att framföra en stooor eloge för ert gig i Skoghallparken ikväll! Var på er i Mariestad och jag trodde inte det kunde bli bättre men jag hade fel för ikväll var det helt enkelt makalöst klockrent! Som vi skrattade. Tacksammare publik tror jag bestämt 🙂 Ha en fortsatt bra sommar!

 • Vilken fin hund du har!

 • Ja, hon är verkligen söt, liksom även Tårtan som jag ska lägga upp en bild på när jag kommer åt rätt dator.
  Lena S – du verkar ju vara ett riktigt fan av oss, sett två föreställningar redan! Jag håller med om att det var ett enormt gensvart ikväll plus en akustik under taket som förstärkte alla reaktioner. Och att vi själva var i grym form 🙂

 • Hej på dig!!! Vill bara tacka för en helt underbar föreställning på Skoghall igår!!! Ni är såååååååå bra!!! Skönt att få skratt så där ibland vilket man tyvärr inte gör så ofta!! Vill också tacka för boken du skrivit/läst in! Den rullar i bilen på väg till jobbet! Hälsa till Lennie o den andra tokfian också!! Pussa på hundarna också!! Kramiz

 • Babben !!
  Tyvärr missar jag dina scenframträdanden,
  men dyrkar dej, det gör jag ändå.
  Du är en av Svea Rikes få qvinnor,
  som ger så mycket glädje!!!
  Jag ska läsa allt du sätter på pränt,
  jag lovar!!
  Lycka till med allt du företar dej !
  Ewa

 • Ja, man kan se på bilden att hon är levnadsglad!! Jättefin hund!!!

Leave a Reply