Nu är klockan 23…

…och jag hade lovat att komma i säng i tid ikväll, men har ännu inte börjat med det jag ska göra, nämligen förbereda två jobb i veckan. Nåväl, om jag börjar nu kommer det att ta max två timmar och sen ska hundarna ut så det blir nog fem timmars sömn i alla fall plus trekvart till på planet ner till Göteborg.

Funderade på hur jag skulle orka släpa böcker med mig för signering (längtar redan efter pocketupplagan…) tills jag kom på att det blev några böcker över förra veckan i Göteborg på EGO-kvällen. Sagt och gjort, nu har jag köpt dessa från arrangören och hämtar dem med taxi på väg från flyget till jobbet. My brain is still working verkar det som.

Share:

There are 2 comments on Nu är klockan 23…

  • Babben!
    Jag var på din föreläsning idag på Opalen i Gbg. Du är ett komiskt geni, jag kan lova dig att jag inte skrattat så mycket som jag skrattade åt dig idag på flera år. Nu har ju jag i och för sig varit sjukskriven för depression i sju år, men ändå 😉 . Är precis som du sockerberoende och kör på stenålderskost numera. Kände att jag måste tacka dig för den glädje du sprider!
    Lycka till med allt och kram.

  • Åhh, glömde…jag tillbringade mina sommarlov på Fårö och Carlssons Ranch när jag var liten, så din gotländska känns så himla härlig att höra på.

Leave a Reply