Norra Brunn igår

Kul kväll på brunnen igår tyckte jag. Trotsa att det är precis i början av säsongen känner jag mig i grym form, det måste vara den långa semestern som gjort mig så laddad. Alla jobb känns kul just nu.
Idag väntar en krönika på att bli skriven, en hyra av studio att bli betald, några skämt att bli putsade på och ett sällskap på att bli roade ikväll av mig med trio- fast det vet dom inte än för vi är en överraskning.
Det blev lite sömn i helgen i Visby eftersom jag klämde in middagar och sent kvällste för att hinna träffa lite vänner där nere. Därför är jag liite seg idag trots 8 timmars sömn, men med lite kaffe och jävlar anamma ska nog den här dan bli bra också.

Share:

There is one comment on Norra Brunn igår

  • Lite djävlar anamma och kaffe, det räcker långt. Tycker du har mycket av djävlar anamma i dig alltid. Härligt med en tjej som vågar vara sig själv i alla lägen.Hurra för dig Babben.

Leave a Reply