Ännu en helg…

…har passerat och jag kunde genomföra alla föreställningarna av Obesvarad även om jag varit lite hes. Hörde att jag inte är ensam, det hostas och kraxas lite här och var i ensemblerna ute på stans teatrar.
Det känns som om jag är på bättringsvägen nu i alla fall, det var som allra värst i torsdags, sedan vände det.
Publiken på Intiman är helt otrolig, vi får ofta standing ovations, det är mäktigt faktiskt!
I morgon ska jag titta igenom lite skolarbeten som dottern ville ha kollade, sen ska vi ut och övningsköra för första gången, DET ska bli spännande. Jag har tittat ut en bra parkering i Ulvsunda Industriområde som vi kan hålla till på.

Share:

There are 2 comments on Ännu en helg…

  • Hej Babben, jag var på er fantastiska pjäs ”Obesvarad kärlek” igår kväll (31/10) tillsammans med en av våra döttrar. Vi tyckte föreställningen var jättebra, men vi saknade din varma och goa gotländska dialekt.

  • Det får bli en annan gång. Ms Florence Foster Jenkins var inte gotlänning tyvärr 😉

Leave a Reply