Mycket media blir det…

Hej vänner.

Nu är sensommaren här och värmen får mig att ducka inomhus. Efter en vecka med frisk luft och simning i stora vågor på Gotland är jag redo att ta mig an närmsta veckorna som har media som tema. Jag kan inte avslöja allt men jag kommer att dyka upp i rutan flera gånger både annonserat och annonserat. På torsdag är det pressdag för SVT hösten och nästa måndag är jag gäst hos Lotta B på Mix Megapol. Sista helgen i augusti gör jag höstens enda inhopp i Parlamentet.

Min bok går bra och jag får massor av fina dm:s från er läsare och lyssnare. Det roligaste är att så många har hög igenkänning på vissa avsnitt. En kompis berättade att de firade Barnens Dag precis som vår familj, en annan kvinna hade tyglar på cykeln precis som jag. En tredje red också på kor i brist på hästar.

Om du gillar Bäst i Test, 1 mot Sverige, mig eller David extra mycket kan du nominera oss just nu till Kristallenpriser, det gör du i Duo-appen som är gratis att hämta hem om du inte redan har den. Den är också bra att ha när 1 mot Sverige kommer tillbaka i september, det är där ni tittare lämnar era gissningar och kanske vinner prispotten!

Jag har som nämnts i pressen bestämt mig för att välja bort stand up efter årsskiftet. Det har blivit en allt mindre del av mitt yrkesliv och gör man det inte ofta blir det inte lika bra i min mening. Efter 34 år är det svårt att hitta nya utmaningar inom genren – och utmaningar – det är min livsluft. Vi kommer att ses i en massa andra sammanhang som ni märker. Och ja – Bäst i Test kommer tillbaka nästa vår!

Share:

Leave a Reply