Mutor och bestickning

Uppe med tuppen och in på IKEA redan runt öppningsdax. En dam tittade låångt efter mig när jag parkerade på handikapplatsen, men jag hade med mig min kompis som har ett tillstånd eftersom hennes syreupptagning står på typ minus.

Jag var stel som sjutton efter gymmet igår då jag gjorde en riktig genomkörare så vi tog det lugnt och gick i sakta mak igenom hela IKEA. Jag fick tag i nya bestick (snyft, både jag och dottern saknar våra trotjänare från -77 redan) och köpte några vinglas. Jag dricker inte vin själv, men det finns ju andra som gör plus att jag gillar att dricka cola light ur glas med fot . De här kan nog funka med både vitt och rött vin, skönt, då var det löst….

Jag och Lennie hade möte på eftermiddagen och spånade idéer inför sommarens turné.  Väl hemma lagade jag och dottern pannkakor (vi håller på att tömma huset på mjöl och annat inför en GI-satsning framöver) och sedan tittade vi på Vita Huset och fikade. Ett par intervjuer och en rusning till Coop efter förnödenheter har jag också hunnit med idag. Nu ska jag sätta mig med Play och kolla Parlamentet från igår. Har fått många glada sms igår och idag från kompisar som tyckte det var kul – och det kändes kul under inspelningen också.

I morgon väntar Göteborg och i övermorgon – London!!

Share:

Leave a Reply