Music! Music! Music!

Jag har shoppat musik ikväll. Först härjade jag en lång stund i iTunes store tillsammans med dottern, sedan gick jag in på min favoritsite Musicnotes.
Där finns mängder med noter på både ny och gammal musik, och det bästa av allt är att mycket går att ladda hem direkt till skrivaren mot ca $5 per låt. Ut kommer en tjusig notskrift med försättblad där det står att denna kopia är auktoriserad för Barbro Larsson (i mitt fall).
Om nån av er bloggkonsumenter muciserar kan jag varmt rekommendera detta smidiga sätt att skaffa noter. Om ni köper vanliga pappersnoter är de ganska snabba på att skicka dem, men det är klart – affären ligger i staterna och i alla fall mina paket brukar bli ganska tunga så jag är glad att inte behöver betala DHL-priser :-)Här får du direktlänk:
Notaffär på nätet

Share:

There are 3 comments on Music! Music! Music!

  • Har oxå handlat på nätet idag. Hitade Susanne Ostens senaste film, Välkåmm to Verona med bl a Jan Malmsjö och MIN MAMMA…Hon var en flitigt använd statist där. Tyvärr har varken hon eller jag sett det så hon skall få den av mig i julklapp. Bra va..

  • Jurra! Julklappar i juli! Du heter inte bara samma som jag – du tänker likadant också! Jag har handlat flera julklappar redan 🙂 Nu är det ju billigt tack vare rea överallt också.

  • Åh vad härligt det låter. Måste nog köpa trots att jag inte musicerar så mycket. Tack för en härlig blogg! Härligt att ha ”tillgång” till dig ofta 🙂 Du är en underbar kvinna!!!

Leave a Reply