Möte om 2015 – häpp!

Alltså, jag gillar verkligen inte att veta vad jag ska göra flera år framåt, inte ens månader eller veckor, men idag är det ändå ett framtidsmöte. Om hösten 2015. Wish me luck!
Annars bakar jag mest surdegsbak just nu. D v s tar tag i alla gamla listor som skräpat i evigheter på kontoret. Det har gett resultat också. Elektriker har varit här så jag äntligen kan flytta sängen (urtaget har varit i vägen i sex år…), bygglov för inglasad balkong har lämnats in efter tre års långbänk, jag håller på att skicka in mina översättningar till upphovsmännen angående låtarna i Vad Hände? så jag kan spela in dem om tillfälle skulle ges m m m m.
Och dessemellan är det ett facebookande, spelande, twittrande och QuizKampande. Har som målsättning att ta mig in bland de tusen bästa i QK,men det går ju inte som idag när jag får stryk med fyra fel svar och åker på 20 minus i en enda match mot min basist Lasse Risberg. Vi har benhårda strider och många roliga kommentarer i chatten efter varje.
Men nu – en cykeltur!

Share:

Leave a Reply