Mot fosterön

Vilken vecka det har varit. Göteborg, Borås, Göteborg igen, repetera och justera manus inför Kristallengalan, och idag stod det filmning på stan på schemat. Jag gick runt först i ett köpcentrum i Älvsjö, sedan på Östermalmstorg och intervjuade folk på språng om deras matvanor och lite annat. Det ska sedan bli små filmer till en konferens senare i höst.
I helgen är det mer jobb för min del, en stor konferens ska servas med en sammanfattning av innehållet på söndag och jag ska ha möte med dem i morgon och sedan skapa en timmes material tills söndag fm. Jag lär inte hinna med så mycket annat om man säger så.
Kollade Doobedoo med ett halvt öra under middagen, det är väl ett toppenprogram! Jag hade t ex glömt vilken skitbra låt ”Radio GaGa” är. Thomas Järvheden och Linda Bengtzing påminde mig om det ikväll.

Share:

There is one comment on Mot fosterön

  • Håhåjaja… här är det oxå jobb hela helgen… och veckan onästa helg… Men, jag är glad! 🙂 Det måste man vara om manhar så roligt jobb! :)Dobidoo är ett fantastiskt program! Man blir glad av det ochman ska se på saker man blir glad av! det är bra för själen! 🙂

Leave a Reply