Många tider samtidigt

Det finns ju filosofer som tror att all tid existerar samtidigt och i sånt fall verkar det stämma in på mitt liv just nu.
Speciellt idag när både min sommarturné med Lennie Norman och Elina DuRietz haft sin presskonferans samtidigt som biljetterna släpps till nästa års musikalhändelse på Cirkus; Chicago med bl a mig, Claes Malmberg och Björn Kjellman i rollerna. Jag ska spela Mama Morton som bossar över kvinnofängelset och är en hårdkokt dam med massor av skinn på näsan.
Jag har velat spela musikal jättelänge och satt upp det som ett långsiktigt mål för några år sedan och har sedan jobbat medvetet med att utveckla sången, börjat spela teater igen och gått på auditions. Den audition jag gjorde för denna rollen var spännande eftersom de som satt i juryn aldrig hade hört talas om mig, alla tre är från USA. Ganska skönt att få en oberoende bedömning av vad man kan och inte s a s. Jag tyckte det var enbart en positiv upplevelse, men det är lätt att säga när det går bra och man får rollen 🙂
Jag ser jättemycket fram emot att få göra den hur som helst och det ska också bli väldigt cool att turnera i parkerna i sommar – like in the old days…

Share:

There are 4 comments on Många tider samtidigt

  • Åh vad spännande! Jag har sett Chicago förut och jag vägrarkalla den kvinnan för nåt annat än miss Fergusson. Och nuska du spela henne, det blir ju fantastiskt galet. Fleratider samtidigt liksom… Sommarturné låter ju också kul.Kommer du någonstans i närheten av mig?

  • Supergrattis till rollen. Du kommer att göra ett strålande jobb.

  • Kerstin Hjelm on

    Hej Babben!Fick tips av en god vän häromdagen om Din blogg. Hon skickade mig ett citat ur den betr en av Dina kära Labbar som stoppat i sig ett revben. Är själv ägare till en mörkt chokladbrun (husse och jag brukar kalla honom för vår 85 %-iga choklad) Labbepojke som vi kallar för Ellington. Vår första Labbe. Vilken underbar och extremt kelig hund, men Gud vad intensiv och mentalt väldigt tuff. Vi har fått lära oss att en Labbe är valp i kynnet till så där 3 års ålder och våran ska just fylla 10 månader, så vi har fortfarande lång tid kvar med apporterande av toalettborstar, toalettpapper, tofflor, hinkar etc. Det där med att precis allt ska in i munnen, ja det känner man ju igen. Värre en små barn! Önskar bara att de inte var så förtjusta i andras hundbajs, vedervärdigt – men man har ju vant sig vid det också. Gå in på Ellingtons uppfödares hemsida http://www.kroppsmarken.se så får Du se på vackra, klassiska Labbar. Värt en titt!För övrigt vill jag också säga att jag gillar Dig som komiker och programledare, Du är rakt på sak och utan kruseduller.

  • Sommarens turnéplan kommer att presenteras snart. Håll utkik i Nyheter

Leave a Reply